wilmer Geplaatst: 17 juli 2013 Geplaatst: 17 juli 2013 Gisteren mijn bloemkool geoogst want hij kreeg een kant met een soort paarse verkleuring. Is dat normaal als je ze niet afdekt, of is dat dat ie overrijp is of een schimmel of zo? Quote
Bit Geplaatst: 17 juli 2013 Geplaatst: 17 juli 2013 Een niet afgedekte bloemkool krijgt na verloop van tijd die kleur ja. Daarom dekt men ze af. Wegens uitelijk. Geen smaakverschil oid. Gewoon lekker oogsten en eten. Quote
Moestuin_op_pootjes Geplaatst: 17 juli 2013 Geplaatst: 17 juli 2013 Die van mij waren ook paars geworden, doordat ik ze niet had afgedekt, maar ze zijn heerlijk.Ik heb wat melk erbij gedaan tijdens het koken, en toen werden ze weer mooi wit. Quote
wilmer Geplaatst: 17 juli 2013 Auteur Geplaatst: 17 juli 2013 Ok mooi dat het geen kwaad kan, ik vind paars eigenlijk zelfs mooier! Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.