Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Libelle-vraagje over basterdsuiker :)


Jorieke123

Aanbevolen berichten

Interessant suikerartikel

 

Ik weet niet wat voor doeleinde of gerecht Jorieke bedoelt om basterdsuiker te vervangen door kristalsuiker. Zelf heb ik altijd gele basterd in huis en daar doe ik ALLES mee. Ik heb voor de visite die suiker in hun thee of koffie willen, rietsuiker in huis. Met gele basterd bak ik cake, koek, taart e.d. Ik kook het mee in de rode kool, worteltjes, rode bietjes en peultjes. Ook appelmoes en pruimencompote wordt er naar behoefte mee gezoet. Wat mij betreft is het universeel omdat ik het overal voor gebruik waar anderen gewone witte kristalsuiker voor gebruiken. Waarom dan ook niet omgekeerd?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...