RobO Geplaatst: 19 mei 2014 Geplaatst: 19 mei 2014 asperges van de markt, met sla uet, krieltje uet, eitje hammetje
Piroska Geplaatst: 19 mei 2014 Geplaatst: 19 mei 2014 Lasagne uit de zelfgemaakte leemoven. Met eigen spinazie, tomaten/paprikasaus uit de weck en bechamelsausje van eendenei. http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
Gemma Geplaatst: 19 mei 2014 Geplaatst: 19 mei 2014 Basmati rijst met verschillende groenten gewokt ( ui, kailan, paksoi, knoflook, prei en koriander uit eigen tuin) en paprika uit de winkel. Met sambal uit eigen tuin van vorig seizoen nog. http://www.buitenthuis.blogspot.comRien de plus simple, ni de plus beau, qu'un potager.( St. Ignatus 1491-1556 )
Gwen Geplaatst: 19 mei 2014 Geplaatst: 19 mei 2014 Wauw Piroska, ziet er heerlijk uit. Ik moet het met een kant-en klaar-lasagna doen en wat cherrytomaatje en jam en een minicroissant…..
Erny Geplaatst: 19 mei 2014 Geplaatst: 19 mei 2014 Mooi Piros!! Door mn noodlesoepje: Spinazie (de 5 plantjes die níet waren opgegeten door de slakken), snijbiet, bieslook, laatste witte ui, verse knoflook.
Nynkef Geplaatst: 19 mei 2014 Geplaatst: 19 mei 2014 snijbiet, uienloof, peterselie en dit alles met champignons, roomkaas, pasta en geraspte kaas.
RobO Geplaatst: 20 mei 2014 Geplaatst: 20 mei 2014 supersoepje2 (aspergeschillen koken en inkoken, kippenbouillon, even binden met crem freche, snippertje gerookte zalm op de bodem van de kom, snippertje egypt ui on top, top!)
Piroska Geplaatst: 20 mei 2014 Geplaatst: 20 mei 2014 gebakken aardappeltjes. paarse peultjes , zelfgemaakte rozemarijn-worst. http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
Jorieke123 Geplaatst: 20 mei 2014 Geplaatst: 20 mei 2014 Plaats je hier nog ergens het recept voor die worst? Ben benieuwd! Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
Piroska Geplaatst: 20 mei 2014 Geplaatst: 20 mei 2014 Ja zal ik binnenkort doen, ik hoop dat ik de hoeveelheden nog weet, ik heb het ergens op een briefje genoteerd maar waar. http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
Bit Geplaatst: 20 mei 2014 Geplaatst: 20 mei 2014 Nu net de 1e aardbeien van de tuin, uit de fruitkooi.Ik had ze niet eerder opgemerkt ( ook nog niet verwacht )Lekker hoor!
Gemma Geplaatst: 20 mei 2014 Geplaatst: 20 mei 2014 Groenten soep met een mix van vers en diepvries ( wel alles van de tuin ) met zelf gebakken stokbrood en zelfgemaakte kruidenboter en komkommersalade. http://www.buitenthuis.blogspot.comRien de plus simple, ni de plus beau, qu'un potager.( St. Ignatus 1491-1556 )
Connie Geplaatst: 20 mei 2014 Geplaatst: 20 mei 2014 Stampot andijvie met spekjes. Je zou maar een èèndags vlieg zijn en je dag niet hebben.....
Piroska Geplaatst: 20 mei 2014 Geplaatst: 20 mei 2014 (aangepast) wow Bit wat lekker, ik wacht nog met smart op de kleur op mijn aardbeitjes. Hier aten we zomerse salade: Gekookte aardappels, mayo, knoflook, tonijn, eendenei gekookt, kappers, olijven, spinazie, rucola, amish deertongue sla, kamadinges die japanse groente waar de naam van op kamasutra lijkt maar waar ik nu echt even niet op kan komen en jonge rode ui. 20 mei 2014 aangepast door Gast http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
Piroska Geplaatst: 20 mei 2014 Geplaatst: 20 mei 2014 JAAAH die dus! http://piroskainpaprikaland.blogspot.nl/
mw vogel Geplaatst: 21 mei 2014 Geplaatst: 21 mei 2014 Vandaag verse tuinbonen met venkelloof, citroensap en een scheutje olijfolie & gemengde sla van catalogna en purple frills.Wat is dat toch weer genieten!!(en morgen de eerste peultjes )
appelvrouw Geplaatst: 21 mei 2014 Geplaatst: 21 mei 2014 Asperges...eitje....gehakte peterselie...alleen de gesmolten boter komt van de Grootgrutter... We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
jasmin Geplaatst: 21 mei 2014 Geplaatst: 21 mei 2014 Wij eten al een paar dagen peultjes. Die groeien hard met die regenbuien. Vandaag ook de eerste krielen (rattes en een paar eersteling) http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
RobO Geplaatst: 22 mei 2014 Geplaatst: 22 mei 2014 snijbonen vriezert, aardappeltje, sla van de pluk, yacon-zwarte bes van Thea toe
aalterse-willy Geplaatst: 22 mei 2014 Geplaatst: 22 mei 2014 Eergisteren spitskool, gisteren spinazie, vandaag mogelijks bloemkool, of anders salade?Hangt er van af wat de kokkin me voorschotelt hé.Spitskool Spinazie Bloemkool Salade Binnenkort ook broccoli Voor al de schone meiskes ne zoen, en voor de ventjes ne pol.
jasmin Geplaatst: 22 mei 2014 Geplaatst: 22 mei 2014 Prachtig, Willy. http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
Jane Doe Geplaatst: 22 mei 2014 Geplaatst: 22 mei 2014 Wat een oogst willy.Eten straks sla, peultjes en aardbeien, vers uit de kas.
jeanne-heijmans Geplaatst: 22 mei 2014 Geplaatst: 22 mei 2014 Zo die zijn er mooi uit,ik kijk altijd naar maartens moestuin en die zei dat brocolli het nooit doet bij hem moeilijk te telen in nederland maar die zien er super uit zeg.
RobO Geplaatst: 23 mei 2014 Geplaatst: 23 mei 2014 ja, wie weet waar willy woont?super, tuin en have! hier hadden we lof, biefje, pastinaakpuree, sla
Aanbevolen berichten