henriette Geplaatst: 18 september 2012 Share Geplaatst: 18 september 2012 Wij hebben in Roemenië heel veel druiven . Vorig jaar heb ik daar met de weckstoompan heerlijk druivensap van gemaakt en ook al een keer druivengelei. Maar nu vroeg ik met af , kan je van druivensap ook druivenstroop maken zoals je van appelsap ook appelstroop kan maken? Ik weet dat dit heel lang in moet koken op bv een petroleumstel om appelstroop /druivenstroop over te houden. Wie kan me hierin adviseren? Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 18 september 2012 Share Geplaatst: 18 september 2012 Er zit niet genoeg pectine in druiven. Voor appelstroop kook je klokhuizen, schillen en ook wat vruchtvlees. Daar zit veel pectine in, waardoor de stroop dik wordt. Quote Giga-gaas.nl Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.