HansK Geplaatst: 30 augustus 2012 Share Geplaatst: 30 augustus 2012 Ik heb gisteravond courgettes in het zoet/zuur gemaakt. Maar ze vervolgens de hele nacht op de kop laten staan. Nu zijn de dekseltjes niet geplopt. Denk jullie dat dit een probleem is? Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
helena Geplaatst: 30 augustus 2012 Share Geplaatst: 30 augustus 2012 Kan nog komen hoor, en doen ze dat ook niet wanneer je zelf op de plopplek drukt? Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 30 augustus 2012 Share Geplaatst: 30 augustus 2012 Ja, dat is een probleem. Ik heb daar altijd gedoe mee met die methode (niet met jam enzo, wel met zaken die ik in zoet/zuur wil maken). Het gaat er op de een of andere manier nooit heet genoeg in. Heb je de courgettes even meegekookt? Of alles in de oven of een waterbad gehad? Quote Giga-gaas.nl Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
HansK Geplaatst: 30 augustus 2012 Auteur Share Geplaatst: 30 augustus 2012 Ja ik heb het meegekookt voor een minuut of 4-5. Daarna in de potjes gestopt. Ik hoop dat het geen gevolgen heeft, want ik ben toch ook niet van plan alles binnen 2 weken op te eten Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 30 augustus 2012 Share Geplaatst: 30 augustus 2012 Na een tijdje gaan ze toch echt staan gisten enzo. Tenminste... bij mij Kan je ze alsnog weg doen.In de koelkast blijven ze nog wel langer goed, maar ik weet niet om hoeveel potjes het ging? Quote Giga-gaas.nl Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
helena Geplaatst: 1 september 2012 Share Geplaatst: 1 september 2012 Had gisteren fruit geplopt, dat was uit de ketel om 15.00 uur. Vanochtend om 7.00 uur waren er 3 nog niet geplopt, 2 daarvan kreeg ik handmatig zover en de laatste nu net ook. Zit echt veel tijdverschil in de potten. Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
HansK Geplaatst: 2 september 2012 Auteur Share Geplaatst: 2 september 2012 Die van mij zijn inmiddels ook allemaal "geplopt". Ben erg benieuwd hoe de ingemaakte courgette smaakt... Heb het simpel gehouden. Slechts azijn/suiker en wat dille. Volgend jaar ga ik ook mosterdzaad kweken op de tuin, want dat is toch wel echt een inmaak kruid. Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.