Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Ik ben net terug van vakantie en de sugarsnaps hebben het heel goed gedaan. Nu zijn er een aantal al behoorlijk dik, hoe kun je die het beste bereiden, normaal oogst ik ze al ze nog plat zijn en die roerbak ik heel kort. zou dat met deze ook kunnen?

Geplaatst:

Dus je kunt ook de 'erwten' ervan eten? Wist niet dat dat mogelijk/lekker was. Ik neem aan dat dit ook met peulen kan?

Good things come in small packages

Geplaatst:

Ja hoor, kan met de peultjes ook. Ik laat diegenen die "ontsnapt" zijn aan de pluk en al te groot zijn om nog lekker peultje te zijn gewoon hangen tot er erwtjes in zitten. En die worden dan direct opgegeten op de tuin... Let wel... de Vlaamse Gaaien zijn er ook dol op!!

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...