karin70 Geplaatst: 25 juni 2012 Geplaatst: 25 juni 2012 Ik ben net terug van vakantie en de sugarsnaps hebben het heel goed gedaan. Nu zijn er een aantal al behoorlijk dik, hoe kun je die het beste bereiden, normaal oogst ik ze al ze nog plat zijn en die roerbak ik heel kort. zou dat met deze ook kunnen? Quote
Claudia69 Geplaatst: 25 juni 2012 Geplaatst: 25 juni 2012 Ik trek er bij het toppen de draden af, blancheer ze even in zout water en stoof ze verder zoals erwtjes op met een ajuintje. Quote
Emmy Geplaatst: 28 juni 2012 Geplaatst: 28 juni 2012 Je kunt ze ook doppen.Ik vind de schil niet meer lekker als ze zo dik zijn. Quote
Nicolette Geplaatst: 28 juni 2012 Geplaatst: 28 juni 2012 ik zou ze ook doppen en ze behandelen als doperwten Quote
Helly Geplaatst: 28 juni 2012 Geplaatst: 28 juni 2012 Dus je kunt ook de 'erwten' ervan eten? Wist niet dat dat mogelijk/lekker was. Ik neem aan dat dit ook met peulen kan? Quote Good things come in small packages
Erny Geplaatst: 28 juni 2012 Geplaatst: 28 juni 2012 Ja hoor, kan met de peultjes ook. Ik laat diegenen die "ontsnapt" zijn aan de pluk en al te groot zijn om nog lekker peultje te zijn gewoon hangen tot er erwtjes in zitten. En die worden dan direct opgegeten op de tuin... Let wel... de Vlaamse Gaaien zijn er ook dol op!! Quote
Dutchess Geplaatst: 28 juni 2012 Geplaatst: 28 juni 2012 En als zaad oogsten, kan dat ook? Ik heb er 1, misschien kan ik daar de erwtjes van drogen? En zo ja, wanneer pluk ik hem dan? Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.