Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Nieuw en enthousiast :P


yasmin87

Aanbevolen berichten

Heb een tuintje weten te bemachtigen! Mede dankzij Greetje11 . Volkstuinvereniging Werkslust heeft mij een tuintje verhuurd van 11 m bij 8 m voor 15 euro in het jaar. Ben helemaal blij en vandaag al druk aan de gang gegaan. Er staat geen schuurtje op maar daar wordt aan gewerkt. Verder zag het er redelijk uit, wel veel gras e.d. maar heb nu het grootste gedeelte vandaag omgeploegd. Ook staat er een oude appelboom in, volgens de buurman een Goudrenet, vol met bloesemknoppen!

Hier enkele foto's:

 

dscn042965761335029561.JPG

Tuin zoals ik hem kreeg

 

dscn043555591335029622.JPG

Vanaf de andere kant

 

dscn044664031335029680.JPG

Na mijn werk van vandaag

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey, dat zier al beter uit als vrijdag.

Laat me maar weten als je wat plantjes wil om te poten,

 

Ga vandaag weer druk bezig, heb bedacht dat ik vier vakken maak, is genoeg toch? één voor bladgroenten, koolgroenten, peulvruchten en wortelgroenten. Ga vandaag op zoek naar tegels e.d. heb alleen geen kar dus of ik moet vaker heen en weer rijden of de mensen waar ik de tegels vandaan haal moeten zo aardig zijn dat ik hun kar mag lenen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ben greetje11 inderdaad erg dankbaar! Zaterdag en zondag druk geweest, heb 14 grindtegels op de kop getikt en die liggen nu in een rij in de tuin als pad, ze liggen nog niet netjes hoor maar het is een begin. Moet nog enkele tegels hebben maar heb al een adresje, ze moeten alleen nog gehaald worden. Heb de deuren en bielzen die er lagen verplaatst naar de hoek zodat ze niet in de weg liggen. Verder meer zaadjes in potjes geplant zodat ik nog wat extra tijd heb om aan mijn indeling te werken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...