geedee Geplaatst: 29 september 2011 Share Geplaatst: 29 september 2011 Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
freggel Geplaatst: 30 september 2011 Share Geplaatst: 30 september 2011 Leuk! Ik wil ze vanavond ook eens gaan maken.Hoe bewaren jullie de snoepjes? Quote blog/freggel/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 30 september 2011 Auteur Share Geplaatst: 30 september 2011 Ik heb ze in een weckpotje. Quote Giga-gaas.nl Kom zaterdag 12 april ook naar de Moestuinforumdag in Zelhem! moestuinforum.nl/forum/50-moestuinforum-dag/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
freggel Geplaatst: 30 september 2011 Share Geplaatst: 30 september 2011 Okee, dus er hoeven niet perse papiertjes omheen.Zijn ze lekker? Ben er erg benieuwd naar! Quote blog/freggel/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 30 september 2011 Auteur Share Geplaatst: 30 september 2011 Door de poedersuiker plakken ze niet. Die van mij zijn dus lekker, maar erg rietsuikerig... Kan nog sterker van smaak de volgende keer. Quote Giga-gaas.nl Kom zaterdag 12 april ook naar de Moestuinforumdag in Zelhem! moestuinforum.nl/forum/50-moestuinforum-dag/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
freggel Geplaatst: 30 september 2011 Share Geplaatst: 30 september 2011 Pfff. Net twee ladingen gemaakt met munt. De eerste ging verbazingwekkend goed. Die heb ik gemaakt met half witte suiker en half bruine basterdsuiker. Het viel me op dat het zo gemakkelijk ging allemaal. Het spul ging ook erg gemakkelijk in de kuiltjes in de poedersuiker. Je moet alleen erg snel werken omdat het vlug stolt. Maar toen kwam de tweede lading... Deze heb ik met alleen witte suiker gemaakt. Toen het spul aan de kook kwam kookte het meteen flink over en kwam op de gloeiend hete kookplaat. Een walm! Het hele huis is blauw en het brandalarm werkt nog. Ben blij dat mijn vriend niet thuis is vanavond! En nu: flink luchten en boenen. Quote blog/freggel/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
geedee Geplaatst: 30 september 2011 Share Geplaatst: 30 september 2011 Ja zie je...ik dacht al, wat ruik ik toch?? Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Jorieke123 Geplaatst: 1 oktober 2011 Auteur Share Geplaatst: 1 oktober 2011 Hahahaha ja erg is dat. Let je EVEN niet op, alles er overheen. Pikkerig, zwart, leeft je pannetje nog? Ik heb er ook wel eens 1 totaal zwart weg moeten doen Quote Giga-gaas.nl Kom zaterdag 12 april ook naar de Moestuinforumdag in Zelhem! moestuinforum.nl/forum/50-moestuinforum-dag/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jasmin Geplaatst: 1 oktober 2011 Share Geplaatst: 1 oktober 2011 Oh.. dit kriebelt ook bij mij... en dan na afloop fröbelen, met inpakken in kleine papiertjes: de nachtemerrie van de ene kan de pret van de ander zijn... Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
jootje Geplaatst: 1 oktober 2011 Share Geplaatst: 1 oktober 2011 Bij mij kriebelt het ook, maar dat is meer mijn keel....ben belachelijk verkouden, dus kom maar op met die hoest snoepjes, Jorieke! Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
freggel Geplaatst: 1 oktober 2011 Share Geplaatst: 1 oktober 2011 Bah, de walm hangt nog in mijn neus. Het pannetje is wonder boven wonder schoon geworden, maar de kookplaat nog niet. Straks nog maar eens een poging wagen. Tot overmaat van ramp is die vieze damp in de snoepjes getrokken. Ze waren echt niet te eten en smaakten net zo vies als het in de keuken rook. Ik heb ze maar weggedaan. De volgende keer maar wat beter opletten. Was trouwens wel erg leuk om eens te doen! Quote blog/freggel/ Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
geedee Geplaatst: 10 oktober 2011 Share Geplaatst: 10 oktober 2011 Ik heb die lading frambozensnoepjes maar in de chocolade gedoopt: Zag er niet echt geweldig uit maar de buitenkant word dan wel hard en dus "hanteerbaar als bonbon Ze waren erg lekker maar ook wel erg zoet...ging er van hoesten dus eigenlijk hier off topic Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.