onnaj Geplaatst: 3 november 2020 Share Geplaatst: 3 november 2020 Ik sneed straks de rode kool doormidden en zag aan de binnenkant in de bladen allemaal zwarte plekjes. Dit lijken een soort slierten en vraag me af of het nog eetbaar is? Hopelijk weten jullie dit? Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
RobO Geplaatst: 4 november 2020 Share Geplaatst: 4 november 2020 ik wel, gekookt/bakken dan Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
onnaj Geplaatst: 4 november 2020 Auteur Share Geplaatst: 4 november 2020 Ik heb het er toch maar afgesneden voor de zekerheid. Hij was verder gewoon heerlijk! Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.