Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

recept mierikswortel gevraagd


RobO

Aanbevolen berichten

Na heel veel zoeken op het grote wijde net heb ik jaren geleden een artikel gevonden van een topkok die alle methodes van conservering had getest op bij welke methode de smaak het best bewaard bleef (kan deze niet meer terugvinden).

En the winner was: Mierikswortelmayonaise.

 

Dus gewoon raspen (pas op voor de dampen) en door je potten lievelingsmayo mengen en in de koelkast bewaren.

Link naar reactie
Delen op andere sites

in je andere bericht geplaatst gisteravond, en even hierheen gekopieerd :

 

Mierikswortelmayonaise maken, zeer lang houdbaar in de koelkast

 

Inkuilen

 

Inmaken met behulp van azijn : 1 theelepel suiker, 4 eetlepels azijn, 1 wortel. Wortel schoonmaken en raspen, overige ingrediënten er goed door heen mengen en in schone potjes doen, stevig vullen!

Is buiten de koelkast houdbaar

 

Fermenteren (zou ik zeker proberen voor het resultaat te proeven)

 

Kimchy maken

 

Drogen en tot poeder vermalen

 

succes

moestuin = zweet op je rug om uiteindelijk uit te kunnen delen = met z'n tweetjes 27 kroppen sla in 1 week moeten opeten = bij de oogst er achter komen dat de konijntjes je voor waren = hosta's kweken om de slakken tevreden te houden

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...