Mellie Geplaatst: 23 april 2019 Auteur Share Geplaatst: 23 april 2019 Zowel de Japanse feestmaal van Erna als de aspergemaaltijd van Mylena klinken heerlijk. Hier aan de Turkse yoghurtsoep, want kwam een emmertje yoghurt tegen wat al op had moeten zijn. Niet dus. Perfect doel voor zure yoghurt, anders ook zo zonde en het was heerlijk. Met kikkererwten en rijst als vulling en een zelfgemaakte eitje als binding. Erna gevulde paprika en aardappel met eigen kruiden en tomatenpuree, met wederom heel veel yoghurt. Vers gemaakte niet zure Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Indy Geplaatst: 25 april 2019 Share Geplaatst: 25 april 2019 Wij hadden gister snijbiet calzone. En nu staan de paardenbloemen te wachten tot ze gelei worden. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 25 april 2019 Share Geplaatst: 25 april 2019 Een beetje donkere foto met de laatste aardappeltjes met bieslook, witloof, asperges, blad sla en veldsla pesto. De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Indy Geplaatst: 25 april 2019 Share Geplaatst: 25 april 2019 Wij aten stamppot eeuwige moes. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 27 april 2019 Share Geplaatst: 27 april 2019 Witlofsoep. De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 27 april 2019 Share Geplaatst: 27 april 2019 Quiche uit de kas ( prei) Salade en asperges. De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Kruidenvrouwtje Geplaatst: 27 april 2019 Share Geplaatst: 27 april 2019 En dan ineens is de andijvie groot. Vandaag maaltijd 1 gegeten. Hollandse kost. Zeker nog 2 maaltijden in de koelkast. You can bury a lot of troubles by digging in the dirt Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
timvk2000 Geplaatst: 27 april 2019 Share Geplaatst: 27 april 2019 Met de laatste pompoen puree uit de vriezer n pumpkinpie gebakken. Blijft n heerlijk gerecht Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 27 april 2019 Share Geplaatst: 27 april 2019 Wij aten stamppot eeuwige moes.Super Indy! Heb je zoveel eeuwig moes staan dat je er een stamppot mee kan maken?Wij hebben de kleinkids genept door ze zogenaamd stamppot van andijvie voor te zetten maar ze kregen eigenlijk stamp van raapstelen, postelein en little gem sla. Smaakte super met gebraden BBQ worstjes van de veldvarkens alles schoon op We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Indy Geplaatst: 27 april 2019 Share Geplaatst: 27 april 2019 Ik had zelfs nog wat over , de plant was voor de winter al redelijk groot,en ik heb m neergelegd, zodat bij hevige vorst ik m wat af kon dekken. Maar hij herpakte geweldig, dus de bovenste top kon er uit,en was gelijk goed voor stekken, en een heerlijke maal.Vanavond aten we (weer) snijbiet.Ditmaal op/in een quiche. Ik heb echt nog veel snijbiet staan,en het gaat maar door. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
xxxmirjamxxx Geplaatst: 27 april 2019 Share Geplaatst: 27 april 2019 De daslook/paardenbloem boter was met Pasen zo goed bevallen dat ik vandaag een kg heb gemaakt om in te vriezen en om vandaag maar weer te eten:)(Daslook, paardenbloembloemblaadjrs, zout, grof zout, peper en biologische roomboter mixen) Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Indy Geplaatst: 28 april 2019 Share Geplaatst: 28 april 2019 Die ziet er netjes uit, ik ga m morgen even maken, lekker voor bij de bbq van de zomer. Wij eten vandaag sla uit eigen tuin, met toevoegingen,klaargemaakt op Jamie zijn wijze. Samen met gebakken aardappels met rozemarijn, en vis. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 28 april 2019 Share Geplaatst: 28 april 2019 Risotto met snijbiet en witlof en salade. De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 29 april 2019 Share Geplaatst: 29 april 2019 Chili sin carne met snijbiet droogboontjes mais prei, kruiden en augurk uit de tuin. Vanmiddag een restje risotto met runder tong en salade. De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 1 mei 2019 Share Geplaatst: 1 mei 2019 Verse komkommernoodles met prei verse knoflook en chili uit eigen tuin. De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Mellie Geplaatst: 1 mei 2019 Auteur Share Geplaatst: 1 mei 2019 @Patrijs wat een mooie foto! En prachtig bordje ook. Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 1 mei 2019 Share Geplaatst: 1 mei 2019 Lekkerrr! Ik vind de komkommers die nu te koop zijn trouwens niet erg lekker misschien smaken ze warm bereid beter.Wij aten een fikse berg asperges gewokt met een theelepel van Mellie s moeder tomatenpuree, rode pesto en verse knoflook en dat alles gemengd met volkomen speltpasta. We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
appelvrouw Geplaatst: 2 mei 2019 Share Geplaatst: 2 mei 2019 Zometeen chili sin carne met eigen witte bonen en paprikas van Charly uit de vriezer. Ook de tomatenpuree van Mellies moeder doet weer mee. En een potje verse muntthee staat te trekken!! We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎 Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
prettig gestoord Geplaatst: 2 mei 2019 Share Geplaatst: 2 mei 2019 Grote salade van paris island cos en freckled lettuce, samen met eigen kip en eitjes, peuljes en groene asperges Zeluf doen! Nooit uit de koppigheidsfase gekomen gelukkig! Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 2 mei 2019 Share Geplaatst: 2 mei 2019 Restjes soep uet van rundertong bouillon want we zoeken de bodem van de vriezer.Er bij salade van de tuin, asperges, broodjes (spelt volkoren) en veel tzatziki, er zijn vijf geschilde komkommers die op moeten van de maaltijd over van gisteren. De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 3 mei 2019 Share Geplaatst: 3 mei 2019 Vanmiddag soep uet en een broodje hamburger met sla en augurk uit de tuin. Vanavond kip met de laatste witlof , salade van sla rucola en veldsla (in bloei) en tzatziki. En wat (gekochte) aardappels uit de oven. De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 5 mei 2019 Share Geplaatst: 5 mei 2019 Gisteren raapsteeltjes in roomsaus met radijs. Vandaag mie met geroerbakte groenten ( prei, warmoes, peterselie uit de tuin) De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Erny Geplaatst: 5 mei 2019 Share Geplaatst: 5 mei 2019 Niet uit mijn tuin maar uit de tuin voor het volk (het Plantsoen). Zwavelzwam! Heerlijk jong en sappig... Gewoon in plakjes met zout en peper gebakken in olie (liever met roomboter maar die was op). Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 6 mei 2019 Share Geplaatst: 6 mei 2019 Vega geitenkaas lahmacun met N-Z spinazie, winterpostelein verse knoflook en pepers uit de tuin. ( en tomatensaus / olijven) Er op sla, rucola verse knoflook en peterselie. De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Patrijs Geplaatst: 7 mei 2019 Share Geplaatst: 7 mei 2019 De moestuin van Patrijs Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten