Ga naar inhoud

overschot aan snijbiet


snekermoestuin

Aanbevolen berichten

Mijn mams behandelde snijbiet als spinazie. De kook eroverheen ( geen zout) dan goed uit laten lekken, snijden en in bakjes in de vriezer. Wij hadden wel bakjes, maar niet veel, dus als het bevroren was, haalden we de bakjes uit de vriezer, schudde de blokken groente eruit en dan in een diepvrieszak. Kon je mooi die blokken stapelen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...