Ga naar inhoud

Invriezen...


snekermoestuin

Aanbevolen berichten

ja ik doel op invriezen in zakjes

 

Gebruiken jullie daar speciale zakjes voor? En waar haal jullie die vandaan?

Gebruiken jullie ook iets op het vacuum te zuigen?

Gebruiken jullie speciale sluitingen?

 

Zijn wel veel vragen ineens, maar goed, ik ben al wel aan invriezen toe

Kijk ook eens op ons blog http://snekermoestuin.blogspot.com/

Link naar reactie
Delen op andere sites

Groenten zoals worteltjes, selder, prei snij ik fijn tot zeer fijn, ngl. het gebruik en vries ze zo in plastiek zakjes in, zonder te blancheren. Na twee dagen eens goed op kloppen of de zak op de grond laten vallen zodanig dat de stukjes loszitten. Gemakkelijk om porties van te nemen ! Resten van pizzabeleg, zoals paprika en ui gaan ook rauw in zak en diepvriezer. Is altijd goed om nadien soep van te maken. Champignons van hetzelfde laken een broek, fijn snijden en zo invriezen. Ze bevatten wel veel water en trekken ook vocht aan. Bij het bakken van deze champignons duurt het wel iets langer eer ze echt bakken omdat het water eerst moet verdampen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...