Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Aardappelen nog consumeren na aantasting aardappelziekte?


dhoogeveen

Aanbevolen berichten

Mijn ervaring met phytoftera : het kan best. Wel koken, bakken of frituren ofzo. En schillen.

Sterk aangetast? Dan proef je dat wel.

Minder aangetast? Dan oogt het misschien wat minder, maar je proeft het niet echt.

Soms zit de schimmel alleen in de plant, maar (nog) niet in de knol. Kortom, dan heb je geluk. En heel snel oogsten natuurlijk.

Bij sterke aantasting kan bewaring wel een probleem worden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...