Ga naar inhoud
Image Image Image Image Image
Image

Huh... kiembonen giftig?


dennislp

Aanbevolen berichten

Blancheer kiemen van bonen (doperwten, linzen, mungbonen, kikkererwten), dat maakt ze zachter van smaak. Daarbij komt dat men er nog niet over uit is of kiembonen niet licht giftig zijn. En ik loop liever geen risico.

 

Bustani.webs.com

 

Wie weet meer... of is het goed als je de onderkant afknipt waar t zaad restje aanzit.. of is t hele ding een beetje giftig?

K eet toch iets minder prettig die taugé nu denk ik

aangepast door Gast
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok, de taugé kan dus gewoon rauw? Ach, groot verbruik in taugé is 't hier niet.... zal wel niet direct dood vallen.

Dat dachten ze in duitsland ook!

Even a broken clock is right twice a day

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat zal wat worden.

Wie weet komen ze ons dan interviewen op de "moestuindag" bij Jorieke.

 

Jorieke, jij eet toch ook rauwe erwten zo van t land? Dacht dat je dat hier ergens op t forum getikt had.

Good things come in small packages

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...