Jooze Geplaatst: 10 juni 2011 Geplaatst: 10 juni 2011 Hi Allemaal, Ik ben op zoek naar een recept om knoflook goed in te maken. Ik wou het doen op olie (liefst de knoflook geperst op olie). Maar ik kwam erachter dat dat helemaal niet slim is omdat de kans groot is dat er dan 1 of andere bacterie groeit die gister is (iets met een b naam kwijt bolim ofzo). Nu las ik dat je het ook op zuur kan zetten, maar blijf je dat niet altijd proeven.Iemand iedeeen ik hoor het graag. Kan anleijk mijn knoflook al oogsten en wil echt een deel inmaken! Jooze Quote Jooze Ik hou een blog bij zie; http://www.mijnmooiemoestuin.blogspot.com
Romke3 Geplaatst: 10 juni 2011 Geplaatst: 10 juni 2011 klopt ik heb toevallig net vandaag gelezen dat je bij het inmaken van knoflook in olie kans loopt op botulisme, (waar de eenden ook van doodgaan in een warme zomer) ik zou het niet doen. Ik vind de teentjes die je koopt bij de olijven enzo altijd wel erg lekker, maar ik weet niet hoe ze die behandelen. Quote
jasmin Geplaatst: 10 juni 2011 Geplaatst: 10 juni 2011 Ik denk koken of blancheren, want knoflook uit een potje vind ik gewoonlijk te flauw om nog de naam knoflook te dragen... Quote http://www.facebook.com/JasminSoap https://jasminsoapstudio.com/
hansm Geplaatst: 11 juni 2011 Geplaatst: 11 juni 2011 Je kan ze toch best heel lang droog bewaren, als je een goed bewaar ras kiest kun je bijna van oogst tot oogst eten Quote Players only love you when they're playing.
greetje11 Geplaatst: 11 juni 2011 Geplaatst: 11 juni 2011 Laatst een potje knoflooktenen in azijn gekocht bij de xeno's.Dacht dat ze in olie waren, maar had de leesbril weer eeens niet bij me Vind ze niet lekker, azijnsmaak blijf ik proeven. Quote
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.