helena Geplaatst: 10 juni 2011 Geplaatst: 10 juni 2011 Vandaag kruidenboter gemaakt, wat heerlijk met zoveel kruiden voor de pluk .Zou graag wat kruidenboter maken om in te vriezen, om de winter door te komen zeg maar. Vraag me af heeft iemand al eerder kruidenboter ingevroren? Boter gaat goed maar vraag me af of kruidenboter misschien meer als een soort groene boter ontdooit? Quote
Jorieke123 Geplaatst: 10 juni 2011 Geplaatst: 10 juni 2011 Ja, dat kan je makkelijk invriezen. Quote Giga-gaas.nl facebook.com/Veldvarkens
greetje11 Geplaatst: 10 juni 2011 Geplaatst: 10 juni 2011 In vind het er niet lekkerder op worden als het wat langer in de vriezer zit. Ik zou zelf de kruiden fijn maken en dan in een ijsblokjesbakje invriezen, als ze bevroren zijn in een zakje doen, en pas als je het nodig hebt ontdooien en dan mengen met roomboter. Quote
helena Geplaatst: 10 juni 2011 Auteur Geplaatst: 10 juni 2011 Dat lijkt me inderdaad ook beter, kun je verse roomboter gebruiken. Dan kun je ook alle kruiden die je teveel hebt fijnsnijden, goed mengen en droog invriezen in een grote bak? Haal je er vanlieverlee wat uit. Vroeg me ook af of de knoflookgeur niet zou gaan overheersen in de vriezer? Prei rauw invriezen is me ook niet goed bevallen, het geurt de kast uit Quote
greetje11 Geplaatst: 10 juni 2011 Geplaatst: 10 juni 2011 Klopt ik doe 2 zakken om de prei, en toch blijf ik het ruiken. Maar waarom knoflook invriezen, de bollen kun je toch bewaren Of de teentjes in olie doen, maar dat weet ik niet zeker. Quote
helena Geplaatst: 10 juni 2011 Auteur Geplaatst: 10 juni 2011 Wilde makkelijk doen en kant en klare kruidenboter maken. Toch het lijkt me idd beter de ingrediënten later te mengen Quote
Koert Geplaatst: 11 juni 2011 Geplaatst: 11 juni 2011 Ik vries de kruidenboter ook altijd in, in kleine porties en vind dat erg goed gaan...super makkelijk. De meeste kruidenboters uit de horeca komen ook uit de vriezer! Quote Even a broken clock is right twice a day
meekje Geplaatst: 11 juni 2011 Geplaatst: 11 juni 2011 Heb hier ook ingevroren kruidenboter, ik maak een grote rol verpak die in een diepvrieszak en snijd daar dan (in bevroren toestand) plakken af zoveel als ik nodig heb en het gaat prima! Quote Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen... Groetjes! Meekje
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.