Ga naar inhoud

Phytophthora in tomaat, is tomaat dan nog eetbaar?


annemoontime

Aanbevolen berichten

Ik heb nog heel veel groene, onrijpe tomaten van de besmette planten afgehaald. Ik wil er graag nog een groene tomaten chutney van maken, de tomaten zijn groen, maar zien er nog egaal en gaaf uit (sommigen niet, die heb ik al weg gegooid). Nu vraag ik me elk jaar af of dit

virus / schimmeltje slecht is voor ons mensen... ik snap dat je een aangetaste tomaat niet meer gaat eten, dat smaakt waarschijnlijk heel vies en het ziet er ook niet meer eetbaar uit.... wie gebruikt de tomaten nog en/of weet of deze schimmel schadelijk is voor de mens?

groetjes, Niccop

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...