Karinaaa Geplaatst: 6 juli 2015 Share Geplaatst: 6 juli 2015 Hallo! Mijn ouders hebben een klein moestuintje. Er groeit hier nu een plant in waar van wij geen idee hebben wat dit kan zijn! Er werd eerst gedacht dat daar Radijs was geplant.. maar dit is toch geen radijs plant? Iemand een idee? Er komen groene dingen aan ( zie foto ) Ik hoop dat iemand mij kan helpen. Alvast bedankt! Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Erny Geplaatst: 6 juli 2015 Share Geplaatst: 6 juli 2015 Lijkt op Slangenradijs aka Rattestaartjes. Die peultjes kan je eten, hebben een pittige radijssmaak. Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Raquette Geplaatst: 6 juli 2015 Share Geplaatst: 6 juli 2015 Een bloeiende radijs...heb ik ook in mijn tuin:). Zaadpods zijn inderdaad grappige borrelsnacks! Quote Everybody needs beauty as well as bread --- John Muir Algehele moes-, klus- en knutselblog: http://www.recoverista.com Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Erny Geplaatst: 6 juli 2015 Share Geplaatst: 6 juli 2015 Dit is geen gewone radijs Raquette, deze doet niet aan bolvorming maar zet al zn energie om in bovengrondse groei en bloei en uiteindelijk heel veel van die pods. http://www.plantaardig.com/groenteninfo/berichten/een-makkelijke-groente-in-de-tuin-rattenstaartjes/ De zaden hiervan gingen afgelopen jaren ook rond op het forum. Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Karinaaa Geplaatst: 6 juli 2015 Auteur Share Geplaatst: 6 juli 2015 Bedankt voor de reacties! Goh wat leuk ik had daar nog nooit van gehoord!Iemand dan toevallig ook een idee of je die peultjes kunt invriezen oid?Er zitten er zoo veel aan! Leuk om te gebruiken! Jammer om ze niet allemaal te kunnen gebruiken! Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Raquette Geplaatst: 6 juli 2015 Share Geplaatst: 6 juli 2015 Wat grappig! Ik zie inderdaad dat deze ook ander blad heeft. Het lijkt me eerlijk gezegd niet heel lekker om die pods in te vriezen, dan verliezen ze denk ik hun knapperigheid...maar je kunt het altijd proberen! Als je ze überhaupt lekker vindt natuurlijk;) Quote Everybody needs beauty as well as bread --- John Muir Algehele moes-, klus- en knutselblog: http://www.recoverista.com Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Erny Geplaatst: 6 juli 2015 Share Geplaatst: 6 juli 2015 Denk dat het misschien wel leuk is om ze in te maken? Op azijn?Uit de vriezer zijn ze vast goed te gebruiken in stoof/wok-schotels. Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Karinaaa Geplaatst: 6 juli 2015 Auteur Share Geplaatst: 6 juli 2015 Ja dank voor de ideeën! Ik ga het eens even uitproberen, leuk! Quote Link naar reactie Delen op andere sites More sharing options...
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.