Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Ja dat is de recept voor het eten.

 

Voor de volgende zaai,aan de stronk laten zitten tot dat ze gedroog zijn. een nacht in de vrieze en daarna papieren zak in de groente la van de koelkast.

http:// www.zonnehoekje.nl overnachten nabij het Lauwersmeer.

Geplaatst:

Ik blancheer ze heel kort om de kleur te behouden bij het invriezen.

Heb trouwens gemerkt dat het uitmaakt hoe lang na het plukken je de boontjes verwerkt!

Dat wist ik nog niet, maar ik had nu alles tegelijk gerooid omdat de struiken omgevallen waren door de storm van mei (ik doe de weeuwenteelt).

Ik kon niet alles tegelijk verwerken maar de peulen die ik een dag of twee heb laten liggen hadden duidelijk taaiere boontjes

Vandaar dat de meeste mensen niet van tuinbonen houden: wie weet hoe lang ze al in de winkel liggen!

  • 6 years later...
  • 5 maanden later ...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...