Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Geen ervaring met die specifieke bloemkool maar ik kan je wel vertellen dat ik geen fan ben van bloemkool uit de vriezer.

Wordt veelste zacht voor mijn smaak.

In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and been widely regarded as a bad move.

~Douglas Adams~

Geplaatst:

Het kan goed hoor je moet de bloemkool opzetten met niet te veel water en zout.

En maar heel kort koken en daarna meteen opdienen, dus niet nog ff in het water laten staan want dan gaart ie nog na.

De aanhouder wint...niet geschoten is altijd mis!

Geplaatst:

Goed blancheren voor het invriezen, je houden aan de blancheertijd en direct daarna afkoelen in koud water. Dan droog deppen en invriezen met de vriezer van te voren op de invries-stand gezet, =< -24° C

 

Uit de vriezer: eerst water op zetten en de bloemkool direct uit de vriezer daarin doen als het kookt.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...