Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Ik heb geen recept,maar een vraagje.

Van een buurman op hetcomplex heb ik paarse boerenkoolplanten gekegen.

Het zijn al behoorlijke planten geworden.

Als ik boerenkool maak, doe ik aardappels met water in de pan,boerenkool er bovenop, koken en dan stampen.

Maar nou hoorde ik dat het water bij paarse boerenkool paars word.

Worden mijn aardappels niet paars als ik het samen in eenpan kook?

 

Alvast bedankt voor de antwoorden.

Geplaatst:

Verleden jaar had ik paarse boerenkool gezet en gegeten.

Vond de stamppot er niet zo smakelijk uitzien eerlijk gezegd.

AL was met de smaak niets mis..

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen...

 

Groetjes! Meekje

Geplaatst:

Is het niet te vroeg voor de boerenkool, dacht dat de vorst erover heen moest.

Heb hier ook nog paarse staan, ziet er prachtig uit, weet alleen niet hoe mijn mannen gaan reageren op paarse stamppot ( of eigenlijk weet ik dat wel )

Heb ook gelezen dat je de kool in de vriezer kunt gooien maar is denk ik toch anders dan wachten op de nachtvorst.

Zou me goed uitkomen, heb een paar weken geleden 3 jonge bentheimer zeugjes gekocht en die wil ik graag de moestuin laten opruimen.

Geplaatst:

Ik smoor de stamppotgroente vaak in een aparte pan en stamp daar later de aardappels doorheen; ik neem aan dat je op die manier de paarsverkleuring niet in je aardappels ziet omdat de kool groen kleurt tijdens het verhitten.

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...