Ga naar inhoud

Aanbevolen berichten

Geplaatst:

Ik heb dit jaar een paar forse rode pepers kunnen oogsten uit de kas. Nu eten wij niet zo vaak heet, dus ik gebruik altijd maar kleine beetjes peper. Meestal heb ik zo'n tube peperpasta in de koelkast liggen

Mijn vraag is nu: hoe kan ik zo'n houdbare peperpasta zelf maken? Heeft iemand daarmee goede ervaringen? Ik houd me ook aanbevolen voor andere peper bewaartips! Alvast bedankt...

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.

Gast
Reageer op dit topic

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...