mw vogel Geplaatst: 3 september 2013 Geplaatst: 3 september 2013 Ik heb dit jaar een paar forse rode pepers kunnen oogsten uit de kas. Nu eten wij niet zo vaak heet, dus ik gebruik altijd maar kleine beetjes peper. Meestal heb ik zo'n tube peperpasta in de koelkast liggen Mijn vraag is nu: hoe kan ik zo'n houdbare peperpasta zelf maken? Heeft iemand daarmee goede ervaringen? Ik houd me ook aanbevolen voor andere peper bewaartips! Alvast bedankt... Quote
appelvrouw Geplaatst: 3 september 2013 Geplaatst: 3 september 2013 Kijk ook even hier: wat-doe-ik-met-al-die-pepers-t11049.html#p172843 Quote We zijn allemaal kinderen van de Aarde 🌎
Aanbevolen berichten
Doe mee aan dit gesprek
Je kunt dit nu plaatsen en later registreren. Indien je reeds een account hebt, log dan nu in om het bericht te plaatsen met je account.