Ga naar inhoud

kristo

Members
  • Aantal items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

  1. hoi maurits, een algemene regel wat ik in men restaurant hanteer en vroeger op de hotelschool leerde: kruiden (rozemarijn, tijm, deze aspergeperiode: kamille 👍) gebruik een neutrale olie (druivenpit, koolzaad, ...) ong 30 min. laten trekkken op 80 gr in de oven, zeker niet tot kookpunt brengen !! een nacht laten trekken op kamertemperatuur en dan passeren door een zeefje, indien mogelijk en beter, laat je olie vacuum trekken door je plaatselijke slager, fluitje van een cent, zo kan je jouw olie écht laten infuseren door je kruiden, succes 👍
  2. beste allemaal, ben net lid van dit forum, maar hoop hier met men vragen terecht te kunnen, zelf ben ik chef kok en heb een passie voor kruiden , sinds een half jaar werk ik, als chef, voor de Koninklijke maatschapij voor Dierkunde, heb een kruidentuin, oa dropplant, saliebloesem, huyacatay enz, niet direct de meest gebruikelijke kruiden... deze week had ik een babbel met onze dierenverzorgers over mest en mocht gerust mest mee nemen naar huis... maar... wat kan ik best gebruiken, we hebben giraffen (eten luzern, rozeblaadjes, theeblaaadjes, ...) olifanten eten hooi en stro (maar 1 kilo per drol, dus drogen) we hebben okapies, antilopen, bizons, hoefdieren, apen,.... wat lijkt jullie het meest geschikt? klinkt mss raar, maar hoop echt wel het juiste te kunnen vinden...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...