Hoe 'fleur' ik mijn salade op?
De eerste roos is uit de knop! En ze ruikt me toch lekker!!!
Dat betekent extra veel moois voor op tafel. Ik maak van mijn roos een cut & come again roos: de buitenste blaadjes haal ik er af, vlak voordat ze lelijk worden... zo kan ze lekker doorbloeien en geuren... Prachtig, die blaadjes ook op een -koud- dessert...
Ik ben ook helemaal blij met mijn andere eetbare bloemen... viooltjes... en de knalrode (de camera vond ze maar fel) steenanjers... feest voor 't oog! Impressive!
Wauw! Echt een aanrader! Ook in ijsblokjes in een zomers drankje... feest op tafel!
Geen bloempjes maar toch minstens zo leuk, en erg lekker! (Smaakt bijna als citroen...) klaverzuring. Ik gebruik de rode, donker dieprood... en de schattige Chileense klaverzuring in de salade...
1 reactie
Aanbevolen reacties