Ga naar inhoud

Missmass's Blog

  • updates
    49
  • reacties
    100
  • bezoekers
    1730

Nood breekt wet: sla schiet nu al door!


Missmass

7433 weergaven

Hmm, de rucola is nu al aan het doorschieten met deze temperaturen, net als vorige week de spinazie. En aangezien ik nogal een hele bos had staan die ik nooit in mijn upje opgegeten krijg binnen afzienbare tijd, besloot ik er pesto van te maken. Hij is heerlijk gelukt!

Hieronder nog even wat foto's!

 

Rucola-basilicum-pesto95961398342975.jpg

Rucola, basilicum, pijnboompitjes, Parmezaanse kaas, teentje knoflook, 4 cherrytomaatjes tegen het bittere, olijfolie et voila!

 

Tuinbonen74131398343049.jpg

De tuinbonen bloeien prachtig.

 

Peulen60861398343072.jpg

Wanneer zouden de peultjes gaan bloeien?

6 reacties


Aanbevolen reacties

Jeetje wat lekker lijkt me dat, die rucola!

 

Mag ik vragen hoeveel bonenplanten je in die ene pot hebt staan?

 

Ja hoor, ik heb voor het eerst dit jaar peulen en heb wel erg enthousiast gelegd geloof ik ik heb per stok 6 bonen gelegd en heb 6 stokken.

aangepast door Missmass
Link naar reactie

Alles gaat zo hard he .

Ik bedacht me vanmiddag ook dat ik flink door moet gaan eten wil ik de tuin bijhouden (wat eraf komt dan he ).

Je pesto , smaakt ie goed?

Ik heb nog geen rucola gezaaid maar had het toevallig vanmorgen in mijn handen om te gaan zaaien, hij gaat in elk geval eerdaags over de aarde.

Link naar reactie
Alles gaat zo hard he .

Ik bedacht me vanmiddag ook dat ik flink door moet gaan eten wil ik de tuin bijhouden (wat eraf komt dan he ).

Je pesto , smaakt ie goed?

Ik heb nog geen rucola gezaaid maar had het toevallig vanmorgen in mijn handen om te gaan zaaien, hij gaat in elk geval eerdaags over de aarde.

 

Ja de pesto was erg lekker! Ik had gewoon een recept op google gezocht en het maar geprobeerd. Ik heb het recept dus meteen opgeslagen voor een volgende keer! Wel moet je de pesto dan binnen 3 dagen opeten en omdat dat erg veel is, heb ik deze ook weer ingevroren zoals ik dat met mijn spinazie doe: in een ijsblokjesvorm verdelen en dan de bevroren blokjes zo in een diepvrieszak. Zo kan ik er lekker lang van genieten en hoeft niet alles in 1 keer op!

Link naar reactie
kan je de olijf olie ook vervangen door een andere olie heb een olijf olie allergie

 

Dat denk ik wel hoor, ik zou zonnebloemolie gebruiken.

Link naar reactie
Gast
Voeg een reactie toe

×   Geplakt als verrijkte tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in

×
×
  • Nieuwe aanmaken...